Izrada akvarijuma po meri i po želji kupaca je posao kojim se bavimo čitav svoj život, tačnije već 35 godina. Imamo definitivno veliko iskustvo u pravljenju i opremanju akvarijuma po želji kupaca, kako onih malih početničkih od nekoliko litara, pa do onih velikih od nekolko hiljada litara.

Najbitnije u akvaristici je da vas ona zanima i da volite sva ta divna stvorenja u deliću vodenog sveta koji smo mi za vas stvorili. Kod nas ćete pre svega iz prve ruke saznati mnogo toga o akvaristici, održavanju akvarijuma, gajenju ribica i biljaka. To je neophodno kako bi vaš akvarijum bio zdrav, lep i kako bi za vas i vašu porodicu predstavljao ukras, razonodu i način da se opustite. Tako ćemo zajedno najlakše da eliminišemo početničke greške i razočarenja ali i da pomognemo onim akvaristima koji bi da pređu na neki viši i zahtevniji nivo. Akvaristika je uvek uzbudljiva i kada se živorotka prvi put okoti i kada počnete da gajite diskuse. Zavisi koliko iskustva imate. Posvećenost u gajenju akvarijumskih ribica donosi svakodnevnu radost, pogotovo kada sami dizajnirate ceo taj svet i donesete ga u svom dom. Mi smo tu da vam u tome pomognemo od srca i sa puno volje.

Nećem vam pričati priče sa foruma i sa sajtova već ćemo vam preneti savete iz soptvenog iskustva i rada sa ribicama, biljkama i akvarijumima. Možete na licu mesta da vidite naše uzgajalište i da birate ribice i bilje koje se vama sviđa.

Naša prednost je u tome što akvarijme po meri kompletno opremamo svom potrebnom opremom i zajedno sa vama aranžiramo sopstvenim ribicama i akvarijumskim biljem. To uključuje izradu i dizajniranje spoljašnjosti i unutrašnjosti akvarijuma prema određenoj tematici i željama klijenata, poštujući stroga pravila akvaristike.

Akvarijume po meri radimo u svim dimenzijama i oblicima, poštujući pravila koja se odnose na debljinu stakla i bezbedonosne standarde.

Akvarijumi se izrađuju isključivo od kvalitetnog i proverenog stakla. Debljina akvarijumskog stakla se određuje prema svetski propisanim tablicama. Dužina i visina akvarijuma su glavni parametri za određivanje debljine stakla, koje mora biti fabrički obrađeno. Koliko je važno staklo, još je važniji silikon kojim se staklo lepi. Silikon treba da bude specialno namenjen za lepljenje akvarijuma, što podrazumeva njegovu veliku jačinu i izdržljivost kao i netoksičnost za ribice u akvarijumu.

Svi elementi akvarijuma uključujući 3D pozadinu, unutrašnji filter i sama podloga se izrađuju kod nas u radionici.

Vaše je samo da odredite obllik i veličinu akvarijuma kao i da isplanirate neko lepo mesto u stanu gde će se akvarijum nalaziti.

Kada je skučenost u stanu problem mi preporučujemo takozvane zidne ili plazma akvarijume. Oni su dosta tanji i poput slika mogu da ulepšaju vaš zid.

Osim izgleda akvarijuma i njegove kvalitetne izrade, veoma važno je da oprema koju ugradite u njeg abude odgovarajućeg kvaliteta i performansi. Pod kvalitetom akvarijumske opreme mislimo na proverene proizvođače kao i veliko iskustvo u eksploataciji pojedinih konkretnih modela i serija. Najbitnija je stvar dobro proceniti potrebne karakteristike, grejača, pumpe, raspršivača, vrste i veličine filtera i drugo.

Kada se akvarijum kompletno tehnički pripremi on se treba lepo i aranžirati vodenim biljem, pozadinskim ukrasima, podlogom i dodatnim elementima. Sve njih treba uklopiti u stil celokupnog akvarijuma i priligoditi temperamentu i vrsti ribica koje unutra unosite.

Velika prednos izrade akvarijuma po meri kod nas je u tome što dobijate značajan popust za sve vrste ribica jer smo mi njihovi proizvođači. Garantujemo vam prvo da su one sigurno zdrave i da ćemo zajedno sa vama gledati da uklopimo one vrste koje se dobro slažu u akvarijumu i koje ćete u skladu sa vašim iskustvom lako održavati i razmnožavati. Na sva živa bića koja kupite kod nas imate garanciju na njihovo zdravlje i kvalitet.

Posetite nas u našem maloprodajnom objektu i na licu mesta se uverite u kvalitet i veliki izbor ribica i vodenog bilja.

 

Osim izrade akvarijuma po meri, kod nas možete poručiti i terarijume po meri za reptile i kornjače.